AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakanla sevgili olmak

Kahve falında başbakanla sevgili olmak

Kahve falında başbakanla sevgili olmak talihinin günden güne açılacağına ve çok daha iyi işlere gireceğine, hayatının başarılar ve galibiyetler ile geçeceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, fal sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, maddi açıdan kötü durumdaysa iyi duruma geleceğine, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına, başarılarının düşeceğine, maddi imkânlarının çoğalacağına, yaşamındaki kolaylığın her daim kalıcı olacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında başbakanla sevgili olmak gördüyseniz:

  • Bir harcama yapacaksınız, pazarlık edin.

Kahve falında başbakanla sevgili olmak başarılarının artmasıyla birlikte gelirinin de yükseleceğine, işlerin bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başbakanın sevgilisi olmak gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, böylece kıt kanaat yaşamak zorunda olmaktan da kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında başbakanın sevgilisi olduğunu görmek çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına, hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine işaret eder.

Kahve falında başbakanla oturmak maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, kötü duygularını yeneceğine tabir olunur.

Kahve falında başbakanı görüp konuşmak mesleğinde geri plana düşeceğine, sorunların üzüntülere neden olacağına inanılır.

Kahve falında cumhurbaşkanını ve başbakanı görmek büyük hatalar yapacağına, işlerin kötü bir duruma geleceğine yorulur.

Kahve falında başbakanın arkasında namaz kılmak uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına delalettir.

Kahve falında cumhurbaşkanı ve başbakan görmek zenginliğini kaybedeceğine, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir