AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakanın sevgilisi olduğunu görmek

Kahve falında başbakanın sevgilisi olduğunu görmek

Kahve falında başbakanın sevgilisi olduğunu görmek zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına, çapkınlıkları yüzünden eşi ile arasının açılacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, büyük zararlardan kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başbakanın sevgilisi olduğunu gördüyseniz:

  • Keşif denebilecek nitelikte fikirleriniz olabilir.

Kahve falında başbakanın sevgilisi olduğunu görmek dertlerinin çarelerine kavuşacağına, maddi ve manevi olarak yıkılacağına tabir olunur.

Kahve falında başbakanın sevgilisi olmak işlerinde başarısızlığa düşeceğine, kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine delalettir.

Kahve falında başbakanla sevgili olmak çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine ve uzun bir zaman boyunca sıkıntı yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında birinin başbakan olduğunu görmek falı kapatan kişinin kazancının artacağına ve daha karlı işlere gireceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine alamet eder.

Kahve falında başbakana selam vermek işinin gücünün hep rast gideceğine, memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına yorulur.

Kahve falında başbakanın koltuğuna oturmak büyük fırsatlar elde edeceğine, çekemeyenlerin de çoğalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başbakana derdini anlatmak uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, boş yere korku duyulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başbakan erdoğanuı görmek yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine bu sayede hedeflerini gerçekleştirmenin yolunu bulmuş olacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir