AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakanla gezdiğini görmek

Kahve falında başbakanla gezdiğini görmek

Kahve falında başbakanla gezdiğini görmek çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, kazancının günden güne düşeceğine, ömür boyu süreceğine, zorluklarının biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının son bulmasına vesile olacak çarelerin karşısına çıkacağına, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, sürekli hastalıklar ile boğuşmak zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında başbakanla gezdiğini gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya iş hayatınızı ilgilendiren konularda kafanızda bazı fikirler ya da öngörüleriniz olabilir.

Kahve falında başbakanla gezdiğini görmek zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, yaşadığı sıkıntıları bölüşeceğine ve işleri yoluna koymak için gösterdiği çabaya ortak olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başbakanla arabada gezmek daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başbakanla beraber gezmek daha sonra yolda karşısına çıkacak bazı engellerden ötürü tökezleyeceğine, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başbakanla gezmek yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, yakın zaman içinde kazancının artacağına alamet eder.

Kahve falında başbakanın hanımını görmek düşmanlarından kurtulduktan sonra iş hayatında çok büyük atılımlar yapacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başbakana konuşmak kısmetlerinin bol olacağına, bir anda büyük fırsatlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başbakanın koluna girmek bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başbakana sofra kurmak huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, takdir toplayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir