AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakanı tedirgin görmek

Kahve falında başbakanı tedirgin görmek

Kahve falında başbakanı tedirgin görmek dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine bu sayede bolluk, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, gereksiz yere bazı tartışmaların odağında kalınacağına, düşmanına galip geleceğine, gözünün hiç birşeyde kalmayacağına işarettir.

Kahve falında başbakanı tedirgin gördüyseniz:

  • Belli konularda size geri dönüşü olacağını düşünüyorsanız para harcayabilirsiniz.

Kahve falında başbakanı tedirgin görmek çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine alamet eder.

Kahve falında tedirgin görmek kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, kazancını arttıracağına, elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tedirgin olduğunu görmek başarısızlığa düşüleceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine inanılır.

Kahve falında tedirgin olmak adaletin geleceğine, kardeşler ya da ortakla aranın açılacağına ve kötü zamanlar geçirileceğine delalettir.

Kahve falında başbakanın sevgilisi olduğunu görmek işlerdeki durgunluğa ve kişinin maddi anlamda çok sıkıntı içine gireceğine, iş yerinde oluşan krizlerin kısa süre içinde pratik bir zekayla ve mantıksal açıdan değerlendirilerek çözüme kavuşturulacağına alamet eder.

Kahve falında başbakana yemek ikram etmek bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında başbakanın elini sıkmak kariyer edineceğine, kendi işini açacağına, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında başbakana sofra kurmak hastalıktan şifa bulmaya, afiyette olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir