AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakanı evde görmek

Kahve falında başbakanı evde görmek

Kahve falında başbakanı evde görmek borçlanılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, fal sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine ve sevdiği kişinin bir dediğini iki etmeyeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, ailesine daha çok zaman ayıracağı gibi, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, yokluk içine gireceğine, uzun zamandan beri yapılan çalışmalarda ortaya çıkan sıkıntıların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başbakanı evde gördüyseniz:

  • Size maddi ya da manevi zararı olan ilişkilerinizi sonlandırmak isteyebilirsiniz veya bir süreliğine askıya alabilirsiniz.

Kahve falında başbakanı evde görmek çok zor günler geçirileceğine, yeni gelir kaynakları keşfedeceğine tabir olunur.

Kahve falında başbakanın eve geldiğini görmek iş ile ilgili düzeltmeler yaptıktan sonra aile için çok güzel şeyler yapılacağına, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına delalettir.

Kahve falında evde başbakan görmek pek az kazanç getireceğine, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına işaret eder.

Kahve falında başbakandan tatlı almak onlarla birlikte hareket edeceğine, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başbakanla tartışmak tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, sorunlarını çözeceğine alamet eder.

Kahve falında başbakan ve karısını görmek kısmetli bir kişi olunacağına, manevi olarak çökmekle kalmayacağına inanılır.

Kahve falında başbakanın çocuğunu görmek bir istek üzerine girdiği bir işte çok hayırlı ve güzel bir geleceğe sahip olacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında başbakan görüp konuşmak maddi imkanlarının çoğalacağına, rızkın ve kısmetin artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir