AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakanın sesini duymak

Kahve falında başbakanın sesini duymak

Kahve falında başbakanın sesini duymak çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, geçim derdine düşmeyeceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, ticaret hayatında ön plana çıkacağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, böylece hayata yeniden sarılacağına, uğradığı haksızlık yüzünden insanlardan soğuyacağına, ömrünün uzun, bereketli ve hayırlı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başbakanın sesini duymak gördüyseniz:

  • Çevrenizde bulunan evli bir kadına dikkat etmelisiniz.

Kahve falında başbakanın sesini duymak yaşanan kötü olayların çözüme kavuşacağına, kısa süre içinde engelleneceğine rivayet eder.

Kahve falında başbakanın geldiğini duymak çok kazançlı yatırımlara gireceğine, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başbakanın öldüğünü duymak tartışma yaşadığı kişilerle arasını düzelteceğine, sırların ortaya çıkmasına yorulur.

Kahve falında seslenildiğini duymak çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, sıkıntıların çözüme ulaşacağına, endişelerin son bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine işaret eder.

Kahve falında ölü babanın sesini duymak girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında patronun sesini duymak haram mala, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine yorulur.

Kahve falında topuk sesi duymak sıkıntıların yakın zaman içinde çok hayırlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kalkacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mezarlıkta ses duymak sevdiğine kavuşacağına, endişelerini silip atacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir