AnaSayfa / Genel / Kahve falında seslenildiğini duymak

Kahve falında seslenildiğini duymak

Kahve falında seslenildiğini duymak zor ve kötü günlerin geleceğine, başkalarının malına göz dikeceğine, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, hayırlı işlere girişileceğine, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına alamet eder.

Kahve falında seslenildiğini duymak gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüzde olumlu değişiklikler yapabilirsiniz veya sizi ilgilendiren kişilere daha çekici görünmenizi sağlayacak yeni şeyler öğrenebilirsiniz.

Kahve falında ölü bir insanın sesini duymak hayatının yoluna gireceğine, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında yağmurun sesini duymak ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, böylece kendine güveneceğine rivayet eder.

Kahve falında silah sesi duymak ve görmek sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine inanılır.

Kahve falında müzik sesleri duymak maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, kurulu bir düzene sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında kumru sesi duymak öz güven kazanacağına, işlerinin yarıda kalacağına alamet eder.

Kahve falında kuran okuyan kadın sesi duymak planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına inanılır.

Kahve falında domuz sesi duymak büyük tartışmalar yaşanacağına, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çok yüksek ses duymak yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir