AnaSayfa / Genel / Kahve falında misafir ağırlamak

Kahve falında misafir ağırlamak

Kahve falında misafir ağırlamak iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, dualarının, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, onlardan destek göreceğine ve hayır bulacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, sağlığının ve keyfinin yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında misafir ağırlamak gördüyseniz:

  • Düşünmeden hareket edebilir veya temeli olmayan varsayımlarda bulunabilirsiniz.

Kahve falında çok misafir ağırlamak çektiği zahmetin, zorlukların ve çilelerin azalacağına, bu sayede sağlığının yerine geleceğine, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına delalettir.

Kahve falında misafiri ağırlamak ailesi ile arasındaki sorunları düzelteceğine ve işlerindeki bozulmaların sebebini araştırıp bir daha tekrarlanmaması için önlem alacağına, bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına alamet eder.

Kahve falında yemekli misafir ağırlamak huzur dolu bir yaşama sahip olacağına, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında evinde misafir ağırlamak dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının evinde misafir ağırlamak maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında kalabalık misafir ağırlamak eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yatılı misafir ağırlamak ailesinde huzurun egemen olduğuna ve kişinin ilim, irfan konularında sürekli olarak kendini geliştirmeye çalışacağına, yeteri kadar kazanç elde ettikten kendi işini kurmak için adım atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında misafir ağırlamak kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, her işinden yana büyük başarılar elde edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir