AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakanı konuşmak

Kahve falında başbakanı konuşmak

Kahve falında başbakanı konuşmak işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın fal sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, endişelerin biteceğine, çok mutlu olacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine yorulur.

Kahve falında başbakanı konuşmak gördüyseniz:

  • Son zamanlarda bir türlü istendiği gibi yürümeyen planlar, zamanında yerinde olmayan kişiler ya da belli işlerdeki aksaklıklar düzelmeye başlıyor.

Kahve falında başbakanın eşiyle konuşmak hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında başbakan eşiyle konuşmak kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, fal sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine alamet eder.

Kahve falında başbakanı konuşmak iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında başbakan konuşmak kendisine nankörlük ve hainlik edecek bir kimseden kurtulacağına, hayatının yoluna gireceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başbakanla konuşmak sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, daha sonra yaşanacak tatsız bir olayın ardından haklı olunduğunun anlaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başbakana konuşmak insanların yasa ve kedere boğulacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine işarettir.

Kahve falında başbakanı görüp konuşmak kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına yorulur.

Kahve falında başbakan görüp konuşmak maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir