AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakana kahve vermek

Kahve falında başbakana kahve vermek

Kahve falında başbakana kahve vermek girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, muradına ereceğine, hedeflerini tutturmayı başaracağına, en çetin zorlukların aşılacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başbakana kahve vermek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla veya ailenizle keyifli zaman geçirebilir, eğlenceli programlar yapabilirsiniz.

Kahve falında başbakana kahve vermek mutlu ve huzurlu olacağına, güzel günlerin yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında başbakana kahve pişirmek atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında başbakana kahve ikram etmek ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başbakanla kahve içmek girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına, hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine işaret eder.

Kahve falında başbakana kahve yapmak üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine alamet eder.

Kahve falında başbakan ve belediye başkanı görmek yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başbakandan çek almak hayatın baştan sona güzel bir hal alacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kazancın artacağına ve huzurlu, rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, imkanlarının genişleyeceğine delalet eder.

Kahve falında başbakanı ve karısını görmek buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına, çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir