AnaSayfa / Genel / Kahve falında baş sarımsak görmek

Kahve falında baş sarımsak görmek

Kahve falında baş sarımsak görmek gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, başarılarının takdir edileceğine, beklentilerinin yerine geleceğine, sevdiklerinin çevresinde ve her daim arkasında olacağına, büyük bir yenilgi alacağına, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, geleneklere aykırı ve İslami hayattan uzak bir yaşama sahip olunacağına, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete, karlı bir iş ortaklığı yapacağına ve bu işin bütün bir hayatını ve geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında baş sarımsak gördüyseniz:

  • Kendiniz gibi veya kendi istediğiniz şekilde davranmanız nedeniyle eleştirilebilirsiniz.

Kahve falında baş sarımsak görmek rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine alamet eder.

Kahve falında sarımsak ayıklamak sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, kafasının boşalacağına delalettir.

Kahve falında sarımsak doğradığını görmek ekmeğine haram sürmeyeceğine, borçlarınızı ödemede kolaylık yaşayacağınıza, kazancının artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında soğan ve sarımsak görmek mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, kendi çok iyi hissedeceğine ve önünü görür olmaya başlayacağına inanılır.

Kahve falında sarımsak ezdiğini görmek maddi zarara uğrayacağına, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarımsak suyu görmek artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sarımsak soymak kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine işarettir.

Kahve falında acı sarımsak görmek yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir