AnaSayfa / Genel / Kahve falında baş melek görmek

Kahve falında baş melek görmek

Kahve falında baş melek görmek girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, güvendiği ve inandığı kişiler nedeni ile çok pişman olup, kendisine kızacağına, daha iyi bir eve çıkılacağına inanılır.

Kahve falında baş melek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan şeyleri kabul etmemeniz durumunda duygularınız kontrolü ele alabilir.

Kahve falında baş melek görmek işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında erkek melek görmek planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, bir anda büyük bir fırsat yakalanılacağına ve sorunsuz geçecek bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında kabenin üstünde melek görmek yeni siparişler alacağına, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına alamet eder.

Kahve falında şeytanla melek görmek ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında meleklerin uçtuğunu görmek zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, parasal kaygılardan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kiramen katibin meleklerini görmek özel hayatında sessizleşeceğine, rahat bir hayat süreceğine ve devamlı olarak gönül ferahlığına kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı melek görmek olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, sırtının yere gelmeyeceğine delalettir.

Kahve falında kendini melek olarak görmek geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir