AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini melek olarak görmek

Kahve falında kendini melek olarak görmek

Kahve falında kendini melek olarak görmek yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, prestij kazanılacağına, sorunların çözümü için gerekli kararların zaman kaybetmeden verileceğine, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, acı veren durumların vuku bulacağına, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, işlere burnunu sokan insanlar olacağına işarettir.

Kahve falında kendini melek olarak gördüyseniz:

  • Bir anlaşma, karlı bir alışveriş, yatırım veya hediye bazı kutlamalar yapılmasını gerektirebilir.

Kahve falında meleklerin sesini duymak mallarının artacağına, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında meleğin uçtuğunu görmek kardeşlerin ortak bir işe girileceğine, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında dört büyük melek görmek fal sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında melek uçtuğunu görmek karşısına hayırlı kapıların açılacağına bu sayede kurtuluşunun da kesin olarak gerçekleşeceğine, bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına delalet eder.

Kahve falında melekle uçmak hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mikail meleğini görmek bereketin geleceğine, bolluğun sürekli olacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında melek şeklinde bulut görmek maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, işinde terfi edeceğine inanılır.

Kahve falında siyah kanatlı melek görmek sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, duygularının karşılık göreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir