AnaSayfa / Genel / Kahve falında meleklerin uçtuğunu görmek

Kahve falında meleklerin uçtuğunu görmek

Kahve falında meleklerin uçtuğunu görmek alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, kafasının da rahat edeceğine, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, gündemde olmayan maddi gelirlerin ortaya çıkmasına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında meleklerin uçtuğunu gördüyseniz:

  • Sezgileriniz sizi yanıltmıyor olabilir.

Kahve falında uçan melek görmek güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında meleğin uçtuğunu görmek arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına tabir olunur.

Kahve falında melek uçtuğunu görmek sorunlarının birken beş olacağına, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına işaret eder.

Kahve falında meleklerin uçtuğunu görmek sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, onlarla dayanışma içinde olacağına, yaptığı fedakârlık kadar onlardan da fedakârlık göreceğine rivayet eder.

Kahve falında gökyüzünde uçan melek görmek gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, şansın yüze güleceğine, kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, yaşlılığında da rahat edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında melek gibi uçtuğunu görmek eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, büyük atılımlar yapılacağına işaret eder.

Kahve falında meleklerin indiğini görmek çok önemli başarılar elde edileceğine, kişinin maddi hayatının eskisinden daha iyi olacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında melek bebek görmek alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına, birlikte kâh ağlayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir