AnaSayfa / Genel / Kahve falında baş ağrısı görmek

Kahve falında baş ağrısı görmek

Kahve falında baş ağrısı görmek çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına, çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine, şansın kapanacağına, hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına işaret eder.

Kahve falında baş ağrısı gördüyseniz:

  • Bir taraftan olumlu bir taraftan da ani tepki vermeye hazır ruh halinde olabilirsiniz.

Kahve falında baş ağrısı çekmek kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, bu sayede çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında baş ağrısı görmek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, zor zamanların geride kalacağına, yaşanan bir haksızlığın ya da bir yanlış anlaşılmanın ortadan kalkacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine rivayet eder.

Kahve falında ağrı görmek bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, onlardan yana üzüntüye düşeceğine inanılır.

Kahve falında kulak ağrısı çekmek eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına, bir sebeple kendisini beceriksiz ve aciz olarak göreceğine ancak daha sonra çok çabalayarak amaçlarına kısmen de olsa ulaşıp rahat bir hayat sürecek kadar para kazanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kasık ağrısı çekmek kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına yorulur.

Kahve falında ağrı çekmek hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, önündeki engellerin de ortadan kaybolacağına işarettir.

Kahve falında kol ağrısı çekmek yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, iş hayatında yükselmeye ve makam elde etmeye delalettir.

Kahve falında kalp ağrısı görmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, nimet bolluğu yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir