AnaSayfa / Genel / Kahve falında bardakta bira görmek

Kahve falında bardakta bira görmek

Kahve falında bardakta bira görmek iyiliğe kavuşacağına, çok üst mevkilere geleceğine, zarar ettiğini düşünürken bu işten kat be kat gelir elde edeceğine, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına, sorunların hallolacağına, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, kendi işinin patronu olunacağına, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına inanılır.

Kahve falında bardakta bira gördüyseniz:

  • Haberlerinizin yerlerine gidip gitmediklerini veya doğru ulaştığını daima kontrol edin.

Kahve falında bira bardağı görmek tahliye gibi sevindirici haberlerin yakın zamanda geleceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına delalet eder.

Kahve falında bardakta bira görmek hayatının ve işlerinin alabora olacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bira içip pişman olmak aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına delalet eder.

Kahve falında bira içeni görmek sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, hane halkının başına çok vahim bir olay geleceğine alamet eder.

Kahve falında bira görmek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine, maddi olarak çok kayıp vereceğine, bu sorunlar yüzünden aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bira doldurmak sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında bilmeden bira içmek ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan fal sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine inanılır.

Kahve falında oruçlu iken bira içmek böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir