AnaSayfa / Genel / Kahve falında bardak eriği görmek

Kahve falında bardak eriği görmek

Kahve falında bardak eriği görmek yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, büyüyeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına, geçici olarak rahatsızlanacağına, işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bardak eriği gördüyseniz:

  • Arkadaşınızın size yaptığı teklifi kabul ederseniz biraz yorulacaksınız.

Kahve falında bardak eriği yemek kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, sağlığının ve işlerinin bozulacağına, iyi geçiminin biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bardak eriği görmek maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, tüm özlemini gidereceğine ve çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil erik toplamak bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, nimet ve berekete ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında erik dikmek yakın bir zamanda çocuk sahibi olunacağına, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında karpuz ve erik görmek aklında bulunan bazı çalışmaları çok yakın bir zaman içinde gerçeğe çevireceğine, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına işaret eder.

Kahve falında mürdüm erik görmek kişinin gülen yüzünün solacağına, vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında siyah kuru erik yemek ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mavi erik yemek eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına, onlardan her zaman saygı ve sevgi göreceğine, kazancında artış olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir