AnaSayfa / Genel / Kahve falında aşı vurulduğunu görmek

Kahve falında aşı vurulduğunu görmek

Kahve falında aşı vurulduğunu görmek yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, bugüne kadar hiç mutlu olmadığı kadar mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında aşı vurulduğunu gördüyseniz:

  • Birlikte çalıştığınız ya da iş yaptığınız kişilerin veya meslektaşlarınızın sözlerini görmezden gelmek yerine kulak vermenizde fayda var.

Kahve falında aşı vurulduğunu görmek uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında aşı olmamak fal sahibinin muradına ereceğine, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına işarettir.

Kahve falında tetanoz aşısı görmek insanların hayranlığını kazanacağına, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tarhana aşı görmek işlerinin tutacağına, koyu sohbetler edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ağaç aşısı yapmak maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tetanoz aşısı olmak eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında okulda aşı olmak o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına işarettir.

Kahve falında ağaca aşı yapmak kazançlı bir işin başına geçirileceğine, sevap işleyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir