Kahve falında kendine aşı yapmak

Kahve falında kendine aşı yapmak evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, çok büyük bir aşkı, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına, nazara geleceğine, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına ve etrafındaki insanlara karşı sinir savaşı vereceğine, kişinin hayırlı fırsatlarla ve kısmetlerle karşılaşacağına, bu sayede rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına rivayet eder.

Kahve falında kendine aşı yapmak gördüyseniz:

  • Eski tecrübelerin faydasını görebilirsiniz.

Kahve falında ağaca aşı yapmak çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına, sorunlarının tamamen biteceğine delalettir.

Kahve falında bebeğe aşı yapmak sonucun kişi için hayırlı olacağına, işsizin iş bulacağına delalet eder.

Kahve falında kendine aşı yapmak hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında ağaç aşısı yapmak sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, çok güzel ve hayırlı adımlar atılacağına ve kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aşı yapmak düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, zor zamanlar geçireceğine, etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına delalet eder.

Kahve falında aşı olmaktan kaçmak mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında ağaç aşısı görmek hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine delalet eder.

Kahve falında tarhana aşı görmek mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir