AnaSayfa / Genel / Kahve falında barbunya almak

Kahve falında barbunya almak

Kahve falında barbunya almak duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, yapılacak olan büyük bir çalışma sayesinde çok daha hayırlı kazançlar elde edileceğine, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, gelirinin bir kısmı ile geleceğine, kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların Allah katında affedileceğine, yanlış seçimler yapacağına inanılır.

Kahve falında barbunya almak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ya da sevgi içerikli ilişkileriniz çok şey vaat ediyor.

Kahve falında barbunya fasulyesi görmek sevilen kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşanacağına ve eşler arasına girecek bir kara kedi yüzünden tartışmaların baş göstereceğine, evli bir kadının bebek emzirmesi ise yeni bir çocuk dünyaya getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında taze barbunya görmek nahoş sözler işiteceğine, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında barbunya yemek bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine, istemediği halde borçlanacağına işaret eder.

Kahve falında barbunya temizlemek bir sebeple bu kişinin çok sıkıntı çekeceğine, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına inanılır.

Kahve falında barbunya balığı görmek kendini yaradana daha yakın hissederek, manevi olarak güçlü duygular yaşayacağına, iş hayatında büyük hezimetler alacağına yorulur.

Kahve falında barbunya almak maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına rivayet eder.

Kahve falında kuru barbunya görmek dünya hayatından yana da razı geleceğine, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında barbunya yemeği görmek kendisini üzen kişileri hayatından çıkartacağına, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir