AnaSayfa / Genel / Kahve falında taze barbunya görmek

Kahve falında taze barbunya görmek

Kahve falında taze barbunya görmek hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, kendisini çok iyi yerlere getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak kararlar vereceğine, çok başarılı olacağına, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, kendisini eve kapatacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında taze barbunya gördüyseniz:

  • Geniş düşünmelisiniz.

Kahve falında taze barbunya görmek mevki edineceğine, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında barbunya yemeği görmek hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil barbunya görmek aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kuru barbunya görmek ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, rahat edeceğine, büyük bir yükten kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında barbunya almak çarelere ve çözümlere ulaşacağına, çevresindeki kimselerin kendisini yarı yolda bırakıp, ona en büyük darbeyi vuracaklarına ve fal sahibinin de uzun süre bu nedenle belini doğrulatamayacağına rivayet eder.

Kahve falında barbunya yemek çok büyük işlere adın yazdıracağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine inanılır.

Kahve falında barbunya fasulyesi görmek ele güne muhtaç hallere geleceğine, çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında barbunya ayıklamak iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, dertlerin biteceğine, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir