AnaSayfa / Genel / Kahve falında barbunya yemeği görmek

Kahve falında barbunya yemeği görmek

Kahve falında barbunya yemeği görmek hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, büyük bir parasızlık yaşanacağına, çevresi ile ilişkilerinin bozulacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına, özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, sevgiyi ve hürmeti göreceğine delalettir.

Kahve falında barbunya yemeği gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı genişletebilir, belli davranış biçimlerinizin üzerinden geçebilirsiniz.

Kahve falında barbunya yemek iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, özel yaşamının, aile hayatının, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına rivayet eder.

Kahve falında barbunya yemeği görmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında barbunya yemeği pişirmek uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına inanılır.

Kahve falında kuru barbunya görmek kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine rivayet eder.

Kahve falında barbunya fasulye görmek toplumdaki prestijinin de sarsılacağına, kafasını toparlayamayacağına delalet eder.

Kahve falında barbunya pişirmek çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, hanesine bolluk ve bereket dolacağına işaret eder.

Kahve falında barbunya satın almak ülkenin çok konuştuğu hatta magazin haberlerine konu olacak bir kişi olunacak, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında barbunya ayıklamak fal sahibinin hayatından razı geleceğine, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir