AnaSayfa / Genel / Kahve falında barbunya yemek

Kahve falında barbunya yemek

Kahve falında barbunya yemek kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, geleceği için kayda değer girişimlerde bulunacağına, uzun zamandan beri içinde bulunduğu parasal krizden alacağı destek sayesinde çok kısa bir zaman içinde kurtulacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına, insanlarla arasının iyi olacağına ve tatlı dili sayesinde muhabbetinin hiç eksilmeyeceğine yorulur.

Kahve falında barbunya yemek gördüyseniz:

  • Yenilik peşinde olmanız sizi mutlu edebilecek şeyleri keşfetmenizi sağlayabilir.

Kahve falında barbunya yemek falı kapatan kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine rivayet eder.

Kahve falında barbunya yemeği pişirmek vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında barbunya yemeği görmek şansın önünün kesileceğine, uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına delalet eder.

Kahve falında pişmiş barbunya görmek ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına yorulur.

Kahve falında taze barbunya görmek sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil barbunya görmek makamından olacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine delalettir.

Kahve falında barbunya ayıklamak hiçbir derdinin dermansız kalmayacağına, keyiflerinin yerinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında barbunya temizlemek ele geçen paranın daha da artacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir