AnaSayfa / Genel / Kahve falında banyoda su görmek

Kahve falında banyoda su görmek

Kahve falında banyoda su görmek sıkıntılarının ve dertlerinin çok yakın bir zamanda neşeye ve sevince dönüşeceğine, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, işlerinin çoğalacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine ve çok istediği halde hayal ettiği şeyleri gerçekleştirmek için bir türlü fırsat yakalayamayacağına rivayet eder.

Kahve falında banyoda su gördüyseniz:

  • Planlarınız hakkında diğerlerinin bilgi sahibi olmaması onlardan sır saklıyormuş görüntüsü vermenize neden olabilir.

Kahve falında ılık suyla banyo yapmak benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluk duyacağına işaret eder.

Kahve falında banyo için su ısıtmak doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, sorunların teker teker çözüleceğine,kardeşler arasındaki buzların eriyeceğine, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına yorulur.

Kahve falında soğuk suyla banyo yapmak aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında temiz suyla banyo yapmak daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına delalet eder.

Kahve falında banyoda su aktığını görmek mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına alamet eder.

Kahve falında bulanık suyla banyo yapmak ev sahibi olacağına, yaptığı işlerden çok para kazanacağına, aile bireyleri arasında varolan tartışmaların sona ereceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında banyoda su görmek bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına yorulmaktadır.

Kahve falında banyoda kirli su görmek uzaktaki bir akrabadan çok güzel ve hayırlı bir haber alınacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir