AnaSayfa / Genel / Kahve falında banyoda soba yakmak

Kahve falında banyoda soba yakmak

Kahve falında banyoda soba yakmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, insanların kendisine her zaman destek olacağına, kötüye giden bir işin verilecek parasal destek sayesinde düze çıkartılacağına, genç kimselere eğitim vereceğine, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, işlerin hafifleyeceğine, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında banyoda soba yakmak gördüyseniz:

  • Evdeki sorunların sizi yavaşlatmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında banyoda soba yakmak kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, sosyal çevrenin değiştirileceğine delalettir.

Kahve falında banyo sobası yakmak çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, yavaş yavaş kurtuluşa kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kömür sobası yakmak yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına, başarısızlığa düşeceğine inanılır.

Kahve falında sobada para yakmak asil kimselerden çıkacağına, kara kara düşüneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında evde soba yakmak yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına işaret eder.

Kahve falında sobada kömür yakmak iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sobada kedi yakmak fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sobada kıyafet yakmak zarar getirecek bir kişi ile tüm bağların koparılacağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine ve bunun bedelini de fakirliğe ve yokluğa düşerek ödemek zorunda kalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir