AnaSayfa / Genel / Kahve falında banyo kapısı görmek

Kahve falında banyo kapısı görmek

Kahve falında banyo kapısı görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine, yeni bir projenin başına geçirileceğine, huzurunun kaçacağına, hasret çekenlerin birleşeceğine, asık yüzlerin güleceğine ve fakir fukaranın doyacağına, ilişkilerin noktalanacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında banyo kapısı gördüyseniz:

  • Aslında çok farklı tespitleriniz veya mantığınız olsa da veya diğerlerinin sözlerinde mantık görmüyor olsanız da, karşı tarafı en azından anlamış gibi görünmenizde fayda var.

Kahve falında banyo kapısını kilitlemek ticarette şansının düşeceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına işaret eder.

Kahve falında banyo kapısı görmek muradının gerçekleşeceğine, sevdiklerinin hep yanında olacağına, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, rakiplerin kazanılan başarılar sayesinde üzüntüye uğratılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine delalet eder.

Kahve falında banyo kapısını açmak bir sebeple çalışma üstünde bazı fikir ayrılıkları yaşanacağına, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kapı önünde banyo yapmak hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi banyo görmek kendisini çok rahatsız hissedeceğine, fal sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında banyoda büyük abdest yapmak problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine yorulmaktadır.

Kahve falında banyo kabini görmek işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine bu sayede bolluk, bereket, zenginlik, rahat, konfor ve lüks içinde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında başkası tarafından banyo yaptırılmak sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına, maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir