AnaSayfa / Genel / Kahve falında banyo kapısını açmak

Kahve falında banyo kapısını açmak

Kahve falında banyo kapısını açmak büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, o kimseyle beraber iş yapmak zorunda kalınacağına, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında banyo kapısını açmak gördüyseniz:

  • Sadece diğerlerine faydası olacağı ya da onları mutlu edeceği için bazı konularda anlaşmaya varmanız ya da bağlayıcı sözler vermeniz doğru olmayabilir.

Kahve falında banyo kapısını açmak önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine alamet eder.

Kahve falında kapının kilidini açmak sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, sürekli stres ve sinir içinde olacağına delalet eder.

Kahve falında cami kapısını açmak kendisinin de bu duruma kırılacağına, her türlü sıkıntısından ve güçlükten kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tuvalet kapısı açmak vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına rivayet eder.

Kahve falında büyük bir kapıyı açmak sorunların ve sıkıntıların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine tabir olunur.

Kahve falında cennet kapısını açmak büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede fal sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, gelirinin garanti olacağına yorulur.

Kahve falında kırık anahtarla kapıyı açmak işlerin de hafifleyeceğine, aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında misafire kapıyı açmak girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir