AnaSayfa / Genel / Kahve falında banu ismi görmek

Kahve falında banu ismi görmek

Kahve falında banu ismi görmek gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, çok hayırlı ve kazançlı işlere gireceğine, rakiplerini yeneceğine, her nimetin lezzetine varacağına, karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, ayrılanların kavuşacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında banu ismi gördüyseniz:

  • Başkalarının problemlerine karışmamanızda veya sizin katkınızı hak etmeyen gruplara dahil olmamanızda fayda var.

Kahve falında banu ismi görmek sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine delalet eder.

Kahve falında birinin bana kızdığını görmek karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin bana sarıldığını görmek dertlerinin günden güne artacağına, ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına delalet eder.

Kahve falında annemin bana kızdığını görmek kazançtan yana kara geçeceğine, kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, kendini her konuda geliştireceğine ve hayatında kendisi için dönüm noktası sayılacak kararlar alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin bana taş attığını görmek hayat içerisinde yaşadığı maddi zorlukları kısa zamanda çözeceğine, o zaman bile sağlık sorunları ve huzursuzluklar yaşamayacağına alamet eder.

Kahve falında herkesin bana güldüğünü görmek büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine işaret eder.

Kahve falında birinin bana kağıt para verdiğini görmek iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına, onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin bana ateş ettiğini görmek ancak bu hatadan kurtulup doğru bir hamle yaparak çok daha rahat edeceği bir proje gerçekleştireceğine, üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir