AnaSayfa / Genel / Kahve falında bamya toplamak

Kahve falında bamya toplamak

Kahve falında bamya toplamak işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, aile hayatında çok kötü dönemler geçirmesine sebep olacağına, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına inanılır.

Kahve falında bamya toplamak gördüyseniz:

  • Olması gerekenler ya da olması beklenenler sizin fikriniz olmayabilir.

Kahve falında bamya toplamak yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, gidilecek bir iş yemeğinde yeni iş ilişkileri kurulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında taze bamya toplamak son model arabaya sahip olacağına, hak yolunda bir yaşam süreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında etli bamya yemek işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, hayır getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, aklında bulunan birçok şeyi gerçeğe çevireceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında bamya pişirdiğini görmek tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında etli bamya pişirmek çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına rivayet eder.

Kahve falında kurutulmuş bamya görmek girilen yolda zarar edileceğine, eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına inanılır.

Kahve falında yaş bamya görmek kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında etli bamya görmek aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir