AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaş bamya görmek

Kahve falında yaş bamya görmek

Kahve falında yaş bamya görmek ister istemez başının belaya gireceğine, bol rızık ve para sahibi olacağına, dertlerinin sona ereceğine, hayatında olumlu değişiklikler olacağına, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine yorulur.

Kahve falında yaş bamya gördüyseniz:

  • Bazı konularda gereken hızda plan yapamadığınız için telaşlanabilirsiniz.

Kahve falında yaş bamya görmek çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bamya görmek eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında haşlanmış bamya görmek kazancın eskisine oranla daha da artacağına, yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine delalet eder.

Kahve falında bamya yemeği yapmak ardından birçok konuda yardımcı olacağına ancak işte ortaklığa girmeyeceğine, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bamya pişirdiğini görmek eline geçen bütün işleri kara geçireceğine, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, mülk edinme planlarının ertelenmesine delalet eder.

Kahve falında bamya toplamak sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, karşısına kalbini çarptıracak, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pişmiş bamya yemek çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bamya tarlası görmek yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, endişelerin biteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir