AnaSayfa / Genel / Kahve falında balye balye para görmek

Kahve falında balye balye para görmek

Kahve falında balye balye para görmek eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine, büyük oranda kazanç elde edeceğine, kimse ile tartışmayacağına, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, rızkın kesilmeyeceğine, evine huzurun ve bereketin geleceğine, fal sahibinin her muradının gerçek olacağına, zararların yakında telafi edileceğine yorulur.

Kahve falında balye balye para gördüyseniz:

  • Teklifleri geri çevirmemelisiniz.

Kahve falında balye balye para görmek kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, işlerin çok iyiye gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzüne bal sürmek para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına delalettir.

Kahve falında bal vermek gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, çocuklarının ve torunlarının daima dizinin dibinde yaşayacaklarına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına alamet eder.

Kahve falında bal kaynatmak devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine rivayet eder.

Kahve falında babaya bal vermek yaşama hevesinden olacağına, ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine inanılır.

Kahve falında ballı tereyağ görmek elinin bollaşacağına, geçim derdinin biteceğine, helal rızık yiyeceğine tabir olunur.

Kahve falında bir tepsi bal görmek aile saadetinin artacağına, arif ve alim kimseler arasına gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bal yağ yemek bedenen de ruhen de şifa bulacağına, zor zamanların geride kalacağına, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir