AnaSayfa / Genel / Kahve falında abinin eşini görmek

Kahve falında abinin eşini görmek

Kahve falında abinin eşini görmek yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, borçların ve dertlerin biteceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, günah işleyeceğine, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına, aksiliklerin aşılacağına, başı sıkışmış kişilere destek olacağına inanılır.

Kahve falında abinin eşini gördüyseniz:

  • Kendinizi kollamalısınız.

Kahve falında abinin eşini görmek hayatı boyunca hep başarılı olacağına, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, onu kendinden uzaklaştırmayı başaracağına rivayet eder.

Kahve falında abi eşi görmek çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına alamet eder.

Kahve falında ölen abi görmek yaptığı hiçbir şeyden zevk alamayacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına işarettir.

Kahve falında abi ve dayı görmek kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, eline geçecek muhteşem fırsatları iyi kullanamayacağına ve bir daha da bu fırsatları hayatı boyunca elde edemeyeceğine, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine alamet etmektedir.

Kahve falında abi tarafından dövülmek böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında abinin hanımını görmek hayırlı başlangıçlar yapacağına, yapılacak karalama çalışmalarının herhangi bir zarar veremeyeceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına rivayet eder.

Kahve falında abini ölmüş görmek iflas edeceğine, geçim sıkıntısına düşeceğine, düzeninin bozulacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine alamet eder.

Kahve falında ölen abiyi görmek büyük bir ortaklığa girileceğine, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir