AnaSayfa / Genel / Kahve falında ballı tatlı yemek

Kahve falında ballı tatlı yemek

Kahve falında ballı tatlı yemek ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, sevgi göreceğine, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine, yapılan bir hata yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına alamet eder.

Kahve falında ballı tatlı yemek gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklar hayatınıza yeniden girebilir.

Kahve falında tatlı bal yemek işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, iyi niyetle ses çıkarmayan fal sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bal kabağı tatlısı yemek evliyseniz eşle iyi geçime, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına yorulur.

Kahve falında ballı tatlı yemek canının sağ olacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına delalet eder.

Kahve falında tatlı su balıgı tutmak sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ballı tatlı görmek problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında bal kabak tatlısı görmek fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, yeni bir sorumluluk altına gireceğine delalet eder.

Kahve falında bal kabağı tatlısı görmek gelişmelerin fal sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında çiçek balı yemek elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir