AnaSayfa / Genel / Kahve falında tatlı bal yemek

Kahve falında tatlı bal yemek

Kahve falında tatlı bal yemek anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına, ilerleyeceğine, bilgi sahibi olacağına, yenisinin başlayacağına, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, işlerinin de hal yoluna gireceğine, sağlığının, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına, hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, çok mutlu olacağına, sevineceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tatlı bal yemek gördüyseniz:

  • İş konularındaki başarılarınız devam ederken, parasal konularla ilgili çalışmalarınızı hızlandırabilirsiniz.

Kahve falında bal kabağı tatlısı yemek kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ballı tatlı yemek her konuda gelişme gösterileceğine, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tatlı bal yemek kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında tatlı su balıgı tutmak Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, bir sebeple kişinin çok büyük bir öz güven kaybı yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında ballı tatlı görmek daha aydınlık, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına yorulur.

Kahve falında bal kabağı tatlısı görmek kişinin tüm geleceğini etkileyecek bir dönemece girileceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bal kabak tatlısı görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, zorlukların baş göstereceğine inanılır.

Kahve falında beyaz bal yemek karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir