AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkonda sohbet etmek

Kahve falında balkonda sohbet etmek

Kahve falında balkonda sohbet etmek büyük başarılar kazanacağına ve çok iyi yerlere gelerek yardıma ihtiyacı olan herkese yardım edeceğine, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında balkonda sohbet etmek gördüyseniz:

  • Geniş düşünün veya farklı şeyler yapın.

Kahve falında balkonda sohbet etmek gergin ve üzüntülü günler geçireceğine, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına delalet eder.

Kahve falında birileriyle sohbet etmek mutluluğunu kaybetmeyeceğine, herkesin desteğinin alınacağına delalettir.

Kahve falında dini sohbet dinlemek işlerinde başarı elde edeceğine, müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine rivayet eder.

Kahve falında kuran sohbeti görmek sevdiklerinden uzak kalmadan, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölmüş birisiyle sohbet etmek ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine, mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine delalettir.

Kahve falında bi erkekle sohbet etmek işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, bir sebeple kısa bir süreliğine işlerinden elini eteğini çekeceğine ve ister istemez aile içinde sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında anneyle sohbet etmek hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında dostla sohbet etmek hayattan yana her istediğini elde edeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir