AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birisiyle sohbet etmek

Kahve falında ölmüş birisiyle sohbet etmek

Kahve falında ölmüş birisiyle sohbet etmek maddi konuların ferahlığa çıkacağına, çok rahat bir şekilde insanlara iş yaptırabileceğine, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, hayali kurulan her şeye yakın bir zaman içinde sahip olunacağına, teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına delalet eder.

Kahve falında ölmüş birisiyle sohbet etmek gördüyseniz:

  • Olayların büyümesini istemiyorsanız, onun fikirlerine katılmıyor da olsanız fazla üstüne varmayın.

Kahve falında devlet adamıyla sohbet etmek kişinin hayatının bayram yeri gibi neşeli ve keyif içinde geçeceğine, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dini sohbet etmek yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında balkonda sohbet etmek böylece rahatsızlığından kurtulacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında dini sohbette bulunmak insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, kısa süre içinde problemlerini bitireceğin ve sevdiği kişiler tarafından başka insanlara örnek olarak gösterileceğine delalet eder.

Kahve falında sohbet anlatmak sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaymakamla sohbet etmek bolluk ve berekete kavuşulacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğinle sohbet etmek karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında bir arkadaşla sohbet etmek kendisini keşfedeceğine, gerek maddi gerek de manevi anlamda mutluluğu yakalayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir