AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkonda havuz görmek

Kahve falında balkonda havuz görmek

Kahve falında balkonda havuz görmek anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına, muradınıza ereceğinize, çok sıkıntılı bir hal alacağına, korkuların ve kaygıların yakın zamanda ortadan kalkacağına, rutin bir şekilde ilerleyen bir birlikteliğin yakın zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, aksiliklerin baş göstereceğine, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine inanılır.

Kahve falında balkonda havuz gördüyseniz:

  • Hangi konuların nasıl ilerleyeceği konusunda kafanızda net fikirleriniz oluşabilir ya da var.

Kahve falında balkonda havuz görmek sağlığından olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde melanetli bir olaydan kurtulacağına, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında balkonda karınca görmek çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve rahata erileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek bir balkondan bakmak hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede büyük bir özgüven kazanılacağına, kazancın artacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, bunun da kendisini en yukarılara taşıyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında balkonda telefonla konuşmak çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine tabir olunur.

Kahve falında balkonda bayrak görmek sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, bu özellikleri yüzünden etrafındaki insanlar tarafından kıskanılacağına ve kötüleneceğine, girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine rivayet eder.

Kahve falında balkondan aşağıya atlamak zamanında destek verdiği bazı insanlardan destek görmeyeceğine, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından baltalancağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüksek balkona çıkmak tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, iş hayatında çok rahat edeceği bir çalışma ortaya koyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balkondan içeri girmek hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir