AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkonda bayrak görmek

Kahve falında balkonda bayrak görmek

Kahve falında balkonda bayrak görmek başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, hayatına kendisine güç ve moral verecek bir kişi gireceğine, çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yaşayacağı olaylar sayesinde ayaklarının yerden kesileceğine, kimseye borçlanmayacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında balkonda bayrak gördüyseniz:

  • Oldukça zorlanarak yaptığınız planların istendiği gibi gitmemesi veya bazı yerlerinde sorunlar oluşması durumunda geri dönüp tüm resmi tekrar çıkartmanızda fayda var.

Kahve falında balkona bayrak asmak sorunların günden güne azalacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, stres ve sinirden uzak durulacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, tebrik edileceğine yorulur.

Kahve falında balkonda bayrak görmek hayata küsecek duruma geleceğine, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına alamet eder.

Kahve falında gökte bayrak görmek maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine, uzun bir süre boyunca bu olayın etkilerinin süreceğine işarettir.

Kahve falında bayrağın düştüğünü görmek ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına yorulur.

Kahve falında denizin üstünde bayrak görmek anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün üstünde bayrak görmek kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında eve bayrak asmak başarılarının azalacağına, akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine yorulur.

Kahve falında osmanlı bayrağı görmek sorunlarından bu kişi sayesinde kurtulacağına, yeni bir işe gireceğine, kişinin psikolojik olarak çok etkilenip bir müddet içine kapanacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir