AnaSayfa / Genel / Kahve falında balkabağı tarlası görmek

Kahve falında balkabağı tarlası görmek

Kahve falında balkabağı tarlası görmek hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, kısmetin ve şansın açılacağına, iş hayatında yeni yollar keşfedileceğine, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, yarar getireceğine, bir sebeple bir dönem üzüleceğine, kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balkabağı tarlası gördüyseniz:

  • Halletmeniz gereken önemli bir iş veya bir görüşme olabilir.

Kahve falında balkabağı tarlası görmek şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, bereket ve zenginlik olacağına işarettir.

Kahve falında ballı ekmek vermek belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında tatsız bal yemek kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine delalettir.

Kahve falında ballı tereyağlı ekmek yemek kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine delalettir.

Kahve falında siyah bal görmek ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayağa bal görmek kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında bal bulmak fal sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında yunus balıgı tutmak kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına, tam konsantrasyon ile işine daha çok sarılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir