AnaSayfa / Genel / Kahve falında tatsız bal yemek

Kahve falında tatsız bal yemek

Kahve falında tatsız bal yemek zaman kaybına sebep olan bir uğraşın terk edileceğine, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, donatacağına, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına ve hayalini kurduğu yaşama kavuşması için umutlarının yeşereceğine, çok büyük kısmetler kazanacağına, bulunan bazı yolların çok emek gerektireceği, bu yüzden başka yollar aranacağına, hayallerinin peşinden gideceğine rivayet eder.

Kahve falında tatsız bal yemek gördüyseniz:

  • Evinizde daha rahat çalışmanızı sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında tatsız bal yemek sevdiği bazı kişileri kıracağına ve bu yüzden uzun bir süre boyunca üzüntü çekeceğine, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, makam ve rütbe edineceğine rivayet eder.

Kahve falında tatsız kavun yemek etrafında dönen uğursuzluğun ortadan kalkacağına, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tatsız karpuz yemek başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, mutlu olunacağına inanılır.

Kahve falında tatsız et yemek onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, insanların saygısının kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında tatsız tatlı yemek zora girmiş bir işin düze çıkacağına, uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında tatsız yemek yemek güzel bir haber almaya, yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına işarettir.

Kahve falında tatsız çilek yemek verdiği zekâtların ve fitrelerin amacına ulaşacağına, neşeli bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında tatsız şeker yemek çok büyük maddi ve manevi zararlar ile karşılaşacağına, geleceğine düşünerek atacağı adımlarda da istediği sonucu alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir