AnaSayfa / Genel / Kahve falında balıkların konuştuğunu görmek

Kahve falında balıkların konuştuğunu görmek

Kahve falında balıkların konuştuğunu görmek uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına, kendisini keşfedeceğine, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, zaman içinde daha güzel günler göreceğine, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, alacaklarını tahsil edeceğine, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında balıkların konuştuğunu gördüyseniz:

  • Israr edilse dahi bazı konulardaki fikirleriniz ya da düşünceleriniz hakkında inatçı olmamanızda fayda var.

Kahve falında balıkların konuştuğunu görmek istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında balıkla konuştuğunu görmek küslükleri bitireceğine, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında balığın konuştuğunu görmek uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına yorulur.

Kahve falında yunus balığının konuştuğunu görmek çok karlı yatırımlar yapacağına, geleceğinde makam olarak da, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine işarettir.

Kahve falında konuşan balık görmek hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, iş hayatının düzeleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında balığın konuşmasını görmek borçlarından kurtulacağına, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında konuşan ağaç görmek işlerinde başarı elde edeceğine, her şeyi kuralına göre yapacağına tabir olunur.

Kahve falında konuşarak yürümek mutlu, huzurlu, sağlık dolu ve güzel günler geçirileceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir