AnaSayfa / Genel / Kahve falında konuşan balık görmek

Kahve falında konuşan balık görmek

Kahve falında konuşan balık görmek her konuda şansının yanında olması nedeni ile başarı elde edeceğine, hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, iş yorgunluğunun tavan yaptığı bir dönemde tatile çıkılacağına, fırsatların ardı ardına gelmesi üzerine hayatına çok daha farklı bir şekilde yön vereceğine, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine, ağız tadının yerine geleceğine, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine delalettir.

Kahve falında konuşan balık gördüyseniz:

  • Fiziksel olarak kendinizi zorlamanız hedeflerinize ulaşmanızı sağlayabilir.

Kahve falında balıkların konuştuğunu görmek hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, kişinin kimseye muhtaç olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yunus balığının konuştuğunu görmek bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, risk almaktan özenle kaçınacağına inanılır.

Kahve falında balığın konuşmasını görmek kişinin isteklerine nail olacağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine alamet eder.

Kahve falında balığın konuştuğunu görmek çok büyük zararlara uğrayacağına, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında balıkla konuştuğunu görmek daha büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında konuşan balık görmek özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, üzüleceğine ve yıkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında polisle konuştuğunu görmek şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında küçük bebeğin konuştuğunu görmek parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, geriye doğru gideceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir