AnaSayfa / Genel / Kahve falında konuşarak yürümek

Kahve falında konuşarak yürümek

Kahve falında konuşarak yürümek onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine, sıkılacağına ve üzüleceğine rivayet eder.

Kahve falında konuşarak yürümek gördüyseniz:

  • Belli konulardaki ilerlemeniz, çözümleriniz ya da savunmanız kuracağınız stratejiye göre değişiyor.

Kahve falında konuşarak yürümek fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine delalettir.

Kahve falında konuşmayan sevgili görmek bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında konuşan birini görmek yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, özellikle şehir dışında eğitimlere gideceğine delalettir.

Kahve falında iki küs insanın konuştuğunu görmek evinin bolluk ve berekete kavuşacağına, ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, çok zor bir yoldan geçeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında konuşan bir bebek görmek hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında konuşmayan bebek görmek sorunlu bir kişi ile muhatap olmak zorunda kalacağına, hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında tanıdığın ama konuşmadığın birini görmek sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına yorulur.

Kahve falında polisle konuştuğunu görmek yol göstereceğine, bir daha böyle bir hata yapmamak için kendisini tembihleyeceğine ve kendisine kırılan insanlar ile konuşarak gönüllerini almaya ve durumu düzeltmeye çalışacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir