AnaSayfa / Genel / Kahve falında balıkları seyretmek

Kahve falında balıkları seyretmek

Kahve falında balıkları seyretmek zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, iyi geçineceğine ve hep afiyette kalacağına, monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine, onlardan taraf hayır göreceğine ve afiyette olacağına, böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, fal sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, kalabalık ve eğlenceli bir mekâna gireceğine, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına rivayet eder.

Kahve falında balıkları seyretmek gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, bir beraberliğiniz varsa bile, sizi çok beğenen bir erkekle tanışabilir veya birarada bulunup, hoş vakit geçirebilirsiniz.

Kahve falında balık tutanları seyretmek yeni işlere girişileceğine, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine alamet eder.

Kahve falında balıkları seyretmek böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine delalettir.

Kahve falında balık seyretmek böylece işlerinin günden güne daha iyi bir hayata adım atacağına, bayram tadında bir ömür geçireceğine delalet eder.

Kahve falında gece denizi seyretmek sahip olduğu mal varlığını kaybederken, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, uzun zamandan beri meşgul olunmasına sebep olan durumların yakında çözüleceğine işarettir.

Kahve falında pencereden kar seyretmek kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, zenginliğini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında camiyi seyretmek neşesinin ve rahatının yerine geleceğine, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında gökyüzü seyretmek aile hayatında sevindirici olaylar yaşanacağına, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine delalettir.

Kahve falında kavga edenleri seyretmek çok büyük ve başarılı projeler ve kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir