AnaSayfa / Genel / Kahve falında cam balık görmek

Kahve falında cam balık görmek

Kahve falında cam balık görmek ince eleyip sık dokuması sayesinde kendisi için hep doğru ve isabetli adımlar atmayı başaracağına, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine, uzun bir süre bu tartışmanın devam edeceğine ve aile büyüklerinin sözlerinin de bir faydasının olmayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, kalbinde kin beslemediği gibi, başkalarına yardımcı olmak konusunda çok istekli olacağına, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında cam balık gördüyseniz:

  • Fazla tanımadığınız, yabancı kişilerden uzak durmalı, gayretleriniz sonucu elde ettiğiniz başarılarınverimini arttırmak için çalışmalarınızı sürdürmelisiniz.

Kahve falında cam fanusta balık görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, çok büyük bir şok yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında cam balık görmek ticaretin büyüyeceğine, fal sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, işsizin iş bulacağına işarettir.

Kahve falında cam fanus içinde balık görmek cesaret ve inançla hareket edeceğine, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine inanılır.

Kahve falında cam çay tabağı görmek aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında cam kapamak sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil cam görmek uğursuzlukların kol gezeceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında birine camdan bakmak güzel bir yola çıkılacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında camdan iceri bakmak işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, bereket ve bolluk içinde geçecek bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir