AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşının sırtına binmek

Kahve falında arkadaşının sırtına binmek

Kahve falında arkadaşının sırtına binmek borçların hafifleyeceğine, ortaklıklar varsa da bozulacağına, çok rahat edeceğine, yüklü miktarda paralar ve çok büyük başarılar kazanacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının sırtına binmek gördüyseniz:

  • Sizinle aynı görüşte olmayabilirler.

Kahve falında arkadaşının sırtına binmek işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kadının sırtına binmek sevinçli ve mutlu haberler alacağına, bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine yorulur.

Kahve falında bir erkeğin sırtına binmek işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, sevdiği kişilerin hayallerini gerçeğe çevireceğine delalettir.

Kahve falında babanın sırtına binmek rahata ve huzura kavuşacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında erkeğin sırtına binmek kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine delalettir.

Kahve falında koyunun sırtına binmek istediği oranda da eğleneceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına delalet eder.

Kahve falında sırta binmek hem özel hayatında hem de ticaret hayatında mutluluğu yakalayacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini sırtına binmek hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, ancak daha sonra kendisini toparlaması sayesinde çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok iyi işler gerçekleştireceğine, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir