AnaSayfa / Genel / Kahve falında birini sırtına binmek

Kahve falında birini sırtına binmek

Kahve falında birini sırtına binmek katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine, hanesinde mutluluk ve sevginin hüküm süreceğine, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine yorulur.

Kahve falında birini sırtına binmek gördüyseniz:

  • Özel evraklarınızı kontrol etmenizde fayda var.

Kahve falında ölen birinin sırtına binmek kudretli kişiler arasına gireceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında eşinin sırtına binmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, işlerin çok kısmetsiz ve bereketsiz olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında koyunun sırtına binmek fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına yorulur.

Kahve falında köpek sırtına binmek hem ruhunun hem de bedeninin şifaya kavuşacağına, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine işaret eder.

Kahve falında babanın sırtına binmek atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, ferah bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün sırtına binmek iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında bir insanın sırtına binmek yakın bir zaman içinde çok başarılı işlere imza atacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında yunus balığının sırtına binmek şaşkın olacağına, iş öğreneceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir