AnaSayfa / Genel / Kahve falında zımpara kağıdı görmek

Kahve falında zımpara kağıdı görmek

Kahve falında zımpara kağıdı görmek aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, kişinin ağız tadına kavuşacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için adımlar atacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, sevinçten adeta havalara uçacağına, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına delalet eder.

Kahve falında zımpara kağıdı gördüyseniz:

  • Soğuk görünüşünüz altında aslında sert olmayan bir kalp taşıyorsunuz.

Kahve falında zımpara kağıdı görmek insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında zımpara görmek gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, böylece yaşanan uykusuz gecelerin biteceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına yorulur.

Kahve falında zımpara yapmak rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüler çekeceğine delalettir.

Kahve falında kağıda yazmak bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine işaret eder.

Kahve falında ıslanmış kağıt görmek huzursuz ve gergin olmasından dolayı ailevi ilişkilerinde de asabi bir tutum içine gireceğine, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına inanılır.

Kahve falında birinin elinde kağıt görmek bazı kişiler tarafından karşısına çıkarılan engelleri herhangi bir zarar görmeden kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, kız çocuğunun olacağına işaret eder.

Kahve falında siyah kağıt para görmek fal sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine rivayet eder.

Kahve falında kağıt yakmak yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir