AnaSayfa / Genel / Kahve falında zeytin yağlı sabun görmek

Kahve falında zeytin yağlı sabun görmek

Kahve falında zeytin yağlı sabun görmek eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, ziraat ve harmandan fayda görmeye, geleceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına, girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, çevresinin kalabalıklaşacağına, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında zeytin yağlı sabun gördüyseniz:

  • İşyerinizde arkadaşlarınıza karşı biraz ölçülü olmanız gerekiyor.

Kahve falında zeytin yağlı sabun görmek silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine yorulur.

Kahve falında zeytin sabunu görmek çok büyük mutluluklar yaşayacaklarına, fal sahibinin, uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bu sayede gülüp eğleneceğine, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına yorulur.

Kahve falında zeytin yağlı sarma görmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine ve devlet nazarında da hatırı sayılır işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yağlı zeytin görmek elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına ve sıkıntı çekeceğine, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında zeytin yağlı dolma yemek maddi kaynakların hayaldeki eve kavuşmak için yetersiz kalacağına ve enerjisi yüksek, insanlar tarafından sevilen ve cana yakın bir arkadaşın istenmeyen bir duruma düşeceğine, ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine inanılır.

Kahve falında sabun kalıpları görmek yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, büyük başarılara imza atılacağına,  gösterilecek performans ve ortaya konulacak başarılı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine rivayet eder.

Kahve falında sabunla ellerini yıkamak güvenlikli bir siteye taşınılacağına, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına inanılır.

Kahve falında har sabunu görmek sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, hayallerine ulaşacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, maddi gücünün yerine geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir