AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağlı zeytin görmek

Kahve falında yağlı zeytin görmek

Kahve falında yağlı zeytin görmek dış ticarete atılacağına, en önemli anlarda destek görüleceğine, birden fazla ortakla iş kurulacağına, malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, içinde bulunduğu şartların iyileşeceğine, manevi açıdan da gönül ferahlığı yaşayacağına, kendisi için yeni bir yol çizeceğine, kişinin eski yaşantısına dönerek yeniden mutlu günlerin keyfini sürmeye başlayacağına, onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına rivayet eder.

Kahve falında yağlı zeytin gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızda meydana gelene değişiklikler ya da meydana gelen olaylar nedeniyle değişen planlar karşısında esnek olmanızda fayda var.

Kahve falında yağlı zeytin görmek attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına delalettir.

Kahve falında zeytin yağlı sabun görmek zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zeytin yağlı dolma yemek sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında zeytin yağlı sarma görmek şansının bahtının açılacağına, geleceğinin de umut vadedeceğine, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine alamet eder.

Kahve falında yağlı kıyma görmek hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yağlı tabak görmek başına uğursuz olayların geleceğine, düzeninin bozulacağına, eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine tabir olunur.

Kahve falında ekmeğe yağ görmek hayallerine kavuşacağına, çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine rivayet eder.

Kahve falında yağ döktüğünü görmek işlerinin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir